FacebookTwitterLinkedInYouTube              

 

 

Menú

Innovació i Pensament Creatiu

Claves de la motivación

   

Ponència per ADE Vallès

10 de Juliol de 2015.

En aquesta sessió realitzada per a les dones directives d' ADE VALLÈS, Susanna Artó ens convida a l'ús de la creativitat per a resoldre problemes de fons en què ens ancorem, i trobar solucions que ajudin a superar les nostres pors.

Incideix en la necessitat de generar noves associacions d'idees des de l'hemisferi menys utilitzat de la persona, ja sigui aquesta més creativa o més científica, com a mètode de desenvolupament de la creativitat, i des d'on anem a descobrir un nou potencial.

 

 

 

 

Enllaç al nostre  BLOC:

http://www.confiaconsulting.es/wp/?p=415

 

Novedades

MIND & EMOTIONS

Estrategia e Inteligencia Emocional unidas. La revolución del sector inmobiliario.


El ADN del nuevo bróker inmobiliario

Nuestra gerente Susana Artó, conductora y ponente de la exitosa  Jornada Profesional para Brókers Inmobiliarios organizada por RE/MAX con la colaboración de Banc Sabadell.


 

Coaching

CoachingLa tarea del coach no es resolver problemas, enseñar o asesorar. Consiste en ser una caja de resonancia, un facilitador, un catalizador de la conciencia.

Leer más...

Liderazgo

LiderazgoEl nuevo liderazgo y liderarse uno mismo. Ser un lider empático, que contagie ilusión, ponga pasión y corazón a la vez que eficiencia, y logre lo mismo en la gente que le rodea.

Leer más...

Formación

FormaciónNuestra oferta de Formación es personalizada y adaptada a las necesidades de nuestros clientes. A medida para diferentes momentos de la vida empresarial y de las personas.

 Leer más...

Volver al inicio